Bezwaarschriftencommissie

foto van dossiers

Datum en locatie hoorzitting

Op donderdag 2 mei 2024 is er een openbare hoorzitting van de bezwaarschriftencommissie. De hoorzitting vindt plaats in het gemeentehuis van Someren, Wilhelminaplein 1 en begint om 19.30 uur.

19.30 uur: Bezwaarschrift tegen het besluit van de gemeente Someren van

25 september 2023 waarbij is besloten om percelen gelegen in het deelplangebied Lungendonk-Stipdonk voorlopig aan te wijzen waarop de artikelen 10 tot en met 15, 24 en 26 Wet voorkeursrecht gemeente (Wvg) van toepassing zijn, en de raad van de gemeente Someren voor te stellen deze aanwijzing te bekrachtigen. Op 14 december 2023 heeft de gemeenteraad van de gemeente Someren, na een amendement, een aangepast Wvg-gebied aangewezen en de vestiging van het voorkeursrecht definitief bekrachtigd.

Bijwonen hoorzitting

Indien u de hoorzitting wenst bij te wonen als toehoorder verzoeken wij u zich hiervoor aan te melden bij de secretaris van de bezwaarschriftencommissie. U kunt dit doen door te bellen naar (0493) 671 212 of per e-mail: j.eijkemans@asten.nl.

Meer informatie?

Voor informatie kunt u contact opnemen met Jody Eijkemans, secretaris van de bezwaarschriftencommissie Asten – Someren. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: (0493) 671 212 of via e-mail: j.eijkemans@asten.nl.

*Agenda is onder voorbehoud van wijzigingen