Informatieavond Uniek Sporten

sporters

Op donderdag 17 oktober van 19.00 tot 20.00 uur organiseert Uniek Sporten een informatieavond in de Ruchte. Deze avond is bedoeld voor sportaanbieders en inwoners van de gemeenten Asten en Someren, die meer willen weten over het toegankelijk maken van sport voor mensen met een beperking.

Uniek Sporten is een landelijk initiatief dat sporters met een beperking ondersteunt bij het vinden van geschikte sport- en beweegactiviteiten. Daarnaast helpt het platform sportverenigingen om hun accommodaties en activiteiten toegankelijker te maken, bijvoorbeeld door advies op maat, subsidies en trainingen voor trainers en vrijwilligers.

Tijdens de informatieavond krijgen deelnemers een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden die Uniek Sporten biedt. Dit omvat onder andere financiële ondersteuning, advies en promotie van sportaanbod.

Bent u geïnteresseerd?

Kom dan naar de informatieavond en ontdek hoe sport in de regio inclusiever kan worden.

  • Datum en tijd: donderdag 17 oktober, van 19.00 uur tot 20.00 uur
  • Locatie: De Ruchte in Someren, in de Vendrig Liquid Lounge

Wilt u meer informatie of uw aanwezigheid bevestigen? Neem contact op via evelienslaats@sportstuif.nl of telefonisch via (06) 49 94 28 73. Aanmelden kan tot zondag 13 oktober a.s.